Toppmeny

Wellness for alle ved nordens største spa

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

the-well-spa-wellness-basseng-oversikt

Det store og lekre bassengområdet på The Well

Folkens,- det har kommet et nytt spa til byen! Jeg mener SPA – som i gedigent, lekkert, med bassenger og mengder med saunaer tilgjengelig så og si rett utenfor døren til de fleste.

 

Tilgjengelig for alle

the-well-spa-onsen

Utendørsbasseng med deilig temperatur

Jaja, det var kanskje å ta litt hardt i, men seriøst, – når jeg tenker på spaanlegg så begynner hjernen min å kalkulerer hvilken helg jeg har tid til å dra til det aktuelle spaet,- ja, fordi det ligger jo stort sett litt unna Oslo og involverer minst ett hotelldøgn, helst to, og kronasjen marsjerer taktfast ut av lommeboka etterhvert som planleggingen skrider frem. Glem det! Som oftest konkluderer jeg med at det blir for dyrt.

De danskene…

For noen år siden laget jeg en reportasje om Skodsborg kurhotell rett utenfor København. Det er et stort spaanlegg i tilknytning til sjøen, restauranter og et svært og eksklusivt treningsstudio. Det som var så fantastisk her, var at det gikk an til en helt levelig pris å få tilgang til kun selve spaområde som var helt enormt og magisk; flere bassenger, boblebad både ute og inne, mange forskjellige varianter av badstuer med og uten tropiske dusjer, fargebad, steam og saltskrubber, hvileområder m.m. Den ganske alminnelige københavner kunne ta turen dit, betale ikke en altfor stor sum og ha tilgang til denne herligheten i timesvis. Gud så heldige jeg synes de var! Noe slikt i et sånt format hadde vi ikke i Norge, såvidt jeg visste om. Jeg drømte om å kunne slentre hen til et slikt sted i ny og ne og komme lykkelig og lysrosa ut derifra med glødende hud og zen i sinnet!

the-well-spa-varmt-kildebad

Varmt kildebad

The Well

Og nå har vi fått det i Oslo! O lykke! Eller, i Oppegård da.  I den- store-spa-sammenheng er det omtrent det samme som Oslo. Det verste er (eller kanskje det beste synes vel de som drar dit) at det virker ikke som om mange av Oslos borgere har fått med seg hva som skjer. Våkn opp og valfart dit sier jeg bare! Fritt ditt legeme for klær og lær spakulturen å kjenne! Jeg gir ikke slipp på dette stedet når det først har kommet. Jeg har planer om å bli fast kunde. Så jeg håper virkelig folk strømmer dit (ikke for mange da, jeg vil jo ha litt ro også…)

Spadag til levelige priser

the-well-spa-jacuzzi

Boblebad i avslappende omgivelser

Jeg var jo klar over at The Well hadde åpnet ikke langt fra den bydelen hvor jeg bor. Jeg vet ikke helt hvorfor jeg ikke koblet meg på litt tidligere. Jeg så vel for meg at dette var et sted med kun sykt dyre behandlinger og lounger for de som la igjen tusenvis av kroner pr. gang. Langt uten for mitt “sløsebudsjett”. Vel, de har selvfølgelig flotte tilbud om behandlinger også og muligheter til å svi av kopiøse summer.

Det jeg umiddelbart forelsket meg i hos The Well var muligheten til å hoppe i bikinien, duppe rundt i basseng, inn i deilig tropisk badstu, legge meg i hvilestol, lese magasin og slarve med venninner over en kopp te eller juice for så å tusle videre inn i neste badstu hvor jeg kan saltskrubbe kroppen og….ja, du skjønner. Smelt. Dette her er Nordens største spa anlegg! Og det er i Oslo! Spaet på Skodsborg kan ikke måle seg i størrelse! Lunsj, middag og alt mulig av drikke kan du også kjøpe der eller få med i en inngangspakke. Jeg hevet ikke det minste på øyebrynene da jeg hørte prisene. Jeg hadde mer enn nok med å planlegge når jeg kunne få mulighet til å putte legemet oppi det lekre bassenget.

the-well-spa-tropisk-sauna-badstu-1

Tropisk sauna med regnskogslyder

                                        Dj og rullende bar

the-well-spa-fossefall-grotte-dusj-1

Fossefallsdusj i grotte

Og ikke nok med det; èn gang i måneden har de Friday night lounge på kvelden. Altså, spa i bikini, bar på hjul og dj! Typ, fest! Det som kan bli enda bedre enn spa er spa med iskald cava. Siden promillen da overgår hva bilkjøring angår kan jeg trøste deg med at det går busser tur / retur til Hotell Royal Christiania flere ganger om dagen / kvelden. Snakker vi Oslos neste hotteste sjekkearena her eller? Kanskje ta med daten på spafest? Jeg ser det for meg. Juhu, jeg gleder meg skikkelig til å teste ut! Jeg håper jeg er like begeistret etter at jeg har testet det ut som jeg ble ved første titt!  #barnsligforventningsfull

 


 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

, , , , , ,

No comments yet.

Leave a Reply