Toppmeny

Tryll deg fresh på 1-2-3

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

På tide å friske opp fargen på bryn og vipper? Resultatet er mildt sagt oppløftende. Foto: Luca Iaconelli

Plutselig en dag står du der foran speilet og alt føles helt feil. Høres det kjent ut? Du føler deg blass og lurer på hva i alle dager som har skjedd mellom sommergløden du hadde og dette øyeblikket! Fortvil ikke, det er ofte små grep som skal til. Og du kan fikse det selv!

Slike erkjennelser skjer ofte rett etter sommeren når den deilige brunfargen har bleknet – litt vel fort –  og hår og hud skriker etter oppmerksomhet etter måneder med stekende sol og bading i saltvann og klor. Det er ikke magi som skal til – noen enkel grep til kan gjøre raskt og greit selv kan utgjøre enorm forskjell!

 

What to do?

 

Tre forskjellige merker til farging av vipper og bryn til hjemmebruk. Jeg har testet både Kolokrem og Depend. Fungerer veldig greit.

1.Brynene –  ofte skal det ikke mer til enn å farge øyebrynene og nappe dem i rett fasong. Litt mørkere farge på brynene er rene ansiktsløftningen og har en overraskende stor effekt på utseendet! Fargingen gjør du enkelt selv med øyebrynsfarge til rundt hundrelappen kjøpt hos parfymerier, hudpleiere eller hos f.eks. Lindex, Vita eller Cubus. Om du ikke gidder bale med dette selv (prøv, det er enkelt!) kan du få gjort det i hudpleiesalonger for noen få hundrelapper.

Jeg oppdaget hjemmefargingen i sommer da jeg følte et akutt behov utenom salongtid og syntes det var latterlig enkelt. Med en gang jeg får den følelsen av å se dratt og trist ut, smører jeg i vei og vips; på knappe 15 minutter har jeg gått fra blass til kvass! Selve formingen av bryn gjør jeg alltid i salong, det er litt vel lett å gjøre katastrofale feil her. Kjipt å gå rundt med bryn som ser helt skjeve ut…

 

Serumet fra iGlow er min favoritt! Mine vipper har utrolig nok blitt like lange som på dette bildet.

2.Vipper – hvem drømmer ikke om lange dådyrvipper, men orker ikke tanken på å plundre med falske vipper (og det ser jo for å være helt ærlig ganske fake ut også)? Det finnes flere vippeserumer på markedet. Personlig har jeg ikke giddet å betale over 1000,- kr på noe jeg har vært i tvil om funker. Så kom jeg over et serum som faktisk er ganske rimelig. Etter få ukers bruk har vippene mine blitt mye fyldigere og vokst nesten 0,5 cm! Litt av en effekt når mascaraen kommer på. Ser mye freshere ut med en gang. Har du fyldige og lange vipper fra før kan det være en ide å farge vippene. Disse blir også blekere med årene og etter sommeren. Du fikser dette lett selv hjemme og igjen,- gidder du ikke- bestill time i en salong. Rimelig og fort gjort!

 

Etter en tur til frisøren føles det meste på plass Foto: Kaci Baum

3.Håret – føler du deg fortsatt litt ute av shape selv etter at bryn er formet og farget og vippene konkurrerer  med Bambi? Da er det kanskje på tide å se på lokkene. En annen nyanse på håret gjør alltid underverker! Spesielt om du har lett for at håret blekes i solen og tørker lett ut. Tidligere var jeg en racer på å farge håret selv hjemme. Om du er av sorten som liker å eksperimentere og føler deg trygg på resultatet er dette en billig og kjapp løsning. Er du som meg og får høy puls og lyst til å besvime av tanken på at det blir helt feil – ta en nødsamtale til frisøren! En oppfreshing av hårfargen får deg alltid til å føle deg mer vel.

 

 

 

 

Med ny farge på bryn, vipper og hår kan du til og med føle deg fresh uten make up.

 

 


 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

, , , , , , , , , ,

No comments yet.

Leave a Reply