Toppmeny

Sminke i bambus

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Fradennevinkel.no---ZaoJeg er fascinert av ting som er back to basic når det gjelder mat, kremer og sminke vi tar på oss og ikke minst ting vi omgir oss med. Jeg har tro på helheten og at det er en sammenheng med alt vi gjør her.

Om det er  noe hver enkelt av oss kan bidra med som gjør at vi selv og barna våre kan bli mer bevisste på og bidra til en bedre verden, så synes jeg det er fint.

Fem minutter ekstra
Jeg bruker selv ikke så mye make up, men er blitt flinkere de siste årene. Det gjør noe med det å føle seg mer vel og mer feminin synes jeg. De  fem ekstra minuttene på badet for å se litt freshere ut tar jeg meg tid til.

Fransk sminke
Nå er det kommet ut et Fransk sminkemerke som heter Zao og det har alle de kvalitetene jeg liker.  Jeg synes det er utrolig flott at de har 100% fokus på at produktene både skal være miljøvennlig og så bra at du så og si kan spise det du påfører huden. Det er til og med økologisk. Jeg synes dette merket er veldig gjennomtenkt samtidig som det ser lekkert ut. Du kan kjøpe refills til “alt” som passer inn i de lekre bambusboksene. De har til og meg neglelakk i freshe farger som sitter godt – ihvertfall med en top coat. Mine favoritter er leppestiften, rougen og øyneskyggene. De sitter godt og har mye pigment i seg.

Helhet
Om du er opptatt av hva du spiser, er du mest sannsynlig også opptatt av hva du påfører huden av kremer og make up. Jeg har ihvertfall blitt mye mer bevisst på det og prøver derfor å velge merker som også tenker som jeg. Jeg liker å tenke helhet!


 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

, , , , , , ,

No comments yet.

Leave a Reply