Toppmeny

Konsekvensene om du ikke realiserer drømmen?

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Visste du at alt er tilgjengelig for deg om du vil ha det?
Når vi blir født har vi ingen begrensninger i oss som sier at vi ikke kan gjøre det eller det. Har vi vel? Begrensningene kommer i det miljøet vi vokser opp. Og forstå meg rett, når man er barn trenger man jo også rammer slik at de blir funksjonelle mennesker i et samfunn. Men det som kanskje skjer er at de fleste av oss etterhvert vokser opp med en begrenset tro på oss selv (i mer eller mindre grad) og vårt potensiale som vi tar videre med oss i det voksne liv og kanskje videre til våre barn. Du bør ikke skylde på foreldre eller miljøet du vokste opp i og dvele ved det et halvt liv. Jeg tror ikke det vil hjelpe deg annet enn å gjøre deg mer til et offer og da vil jeg påstå at du selv er ansvarlig for det. Prøv heller å være mer bevisst på hva dine drømmer er og hvordan du faktisk kan realisere de.

Er dette drømmen din? Seile jorden rundt? Reise til en tropisk øy?

Dine drømmer
En drøm starter gjerne med en tanke som kan komme til deg i et øyeblikk av inspirasjon. Da er det viktig å tenke på hvilke tanker du gjør deg i det øyeblikket. Er dette noe du kunne tenke deg å gjøre eller feier du det bort og sier at “Det hadde vært fint, men…”. Jeg tror det er mange som tenker slik. Dine drømmer gjelder liksom for alle andre, men ikke for deg. Litt rart å tenke på egentlig, for det er jo ikke slik vi bør leve, er det vel? Så anbefaler deg å tenke igjennom når du får en tanke – er dette noe du har lyst til å gjøre. Er den sann eller usann for deg?

Vil du ha det?
Når du har bestemt deg for at denne tanken er sann for deg, vil du kanskje merke at den tar opp mye av din tid. Du tenker kanskje på den hele tiden og du vil realisere og blir helt fokusert på den drømmen. Ved at du realiserer denne så vil du vokse og inspirere andre til å ta muligheten ved å faktisk gjøre det du drømmer om. Andre vil kanskje ikke tro på deg i begynnelsen, men etterhvert vil de se hva du gjør og kanskje lure på hvordan klarte du dette og du inspirerer de til å følge i dine fotspor. Mange ganger må vi mennesker og dyr se at andre gjør det først før vi prøver selv. Så bare det å guffe på og gjøre det du drømmer om – ja, du aner ikke hvilke ringvirkninger det vil ha på andre.

Etterhvert som du får øvelse i å realisere dine drømmer, vil det bli lettere å realisere flere. Du begynner å få bedre tro på deg selv og din indre guide. Det blir akkurat som du er i god flyt og du vokser enda mer. Det som først var en tanke og en drøm realiserer du én etter én. Det er ikke så vanskelig når du først begynner, men det er det første steget da…

Du gidder ikke
Du har drømmen, men gidder ikke å realisere den. Hva blir egentlig konsekvensen? Ja, kanskje det ikke blir så stor konsekvens, men vil du føle at du levde fullt ut? Kanskje, kanskje ikke… Litt vanskelig å si kanskje, men ville det ikke være verdt et forsøk? Bare for å sjekke det ut. Jeg synes du bør bare gjøre det!

Vet du hva du vil?
Jeg tror vi faktisk vet det innerst inne og det har vi alltid gjort. Det sies at – dersom du slår mynt og du ikke liker utslaget, da vet du hva svaret er. Og det har jeg testet mange ganger i tvilstilfeller og det stemmer synes jeg. Vi vet det når vi virkelig spør oss selv. Du skaper din realitet og ingen andre. Det er du som kan realisere dine drømmer og ingen andre. Det er du som kan skape det livet du vet du var ment å leve og det er ingen andre som kan det. Så hva blir det til? Hva drømmer du om?

Save


 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

, , , , ,

No comments yet.

Leave a Reply